Nascut en el marc d’una família sense tradició musical en Jordi de petit ja mostrava inquietuts per la música però els pares decideixen apuntar-lo a dibuix. Ja de més gran quan veuen que no pinta res el deixen estudiar música de forma autodidacte fins iniciar els estudis de grau mig al Conservatori Isaac Albèniz de Girona i acabant-los al Conservatori professional de Música de Badalona amb el professor Enric Rigau i Prats.

Actualment realitza l’últim curs de Grau Superior a L’ESMUC sota la tutela i paciència del professor Toni García i Araque.

Ha format part de tot tipus de formacions i estils on intervingui el contrabaix: cobles, orquestres de ball, grups de jazz, orquestres clàssiques i actualment en un grup d’havaneres... El seu pròxim repte és entrar en un tuna o grup de mariaxis.

Pel que fa a l’experiència orquestral ha estat membre de joves orquestres entre les que cal destacar: Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Orquestra Athenea de Girona, Orquestra del Segle XXI... exercint les funcions de principal i solista en diverses ocasions.

L’agost del 2005 és escollit per el Departament d’Educació de la Generalitat per representar Catalunya en la Inter Regional Orchestra (IRO) a Alemanya, exercint les funcions de principal.

Ha treballat sota la batuta de directors com: Manel Valdivieso, Robert King, Jordi Mora, G. Van Waas, Gianandrea Noseda, A. Ros Marbà, Klaus Arp, E. Martínez Izquierdo...

I ha rebut consells de contrabaixistes de renom com: Tomas Martin, Andrew Ackermann, Thierry Barbe, Frano Kakarigi, Cristoph Rahn, Jonathan Camps...

En la vessant pedagògica és professor de contrabaix i baix elèctric a diferents escoles gironines.